logo

Lesbezoekdagen, rondleidingen

23 oktober 2020

Neem een kijkje in onze school, klik op onderstaande link: 

https://youtu.be/pyIwgnDEfmk

Helaas is de lesbezoekdag van 14 januari geannuleerd. Wil je toch nog graag een middag bij ons meedraaien? Dat kan, want wij hebben nog drie data te staan. Geef je snel op!

Lesbezoekdagen op de Leon van Gelder:

Wij hebben begin volgend jaar drie lesbezoekdagen op de Leon van Gelder. Deze zullen zijn op woensdag 20 januari, woensdag 3 februari en donderdag 18 februari 2021, van 13.00 uur tot 16.00 uur

Wil jij graag een dag meelopen bij ons op school en sfeer proeven, schrijf je dan nu in via: info@leonvangelder.nl SCHRIJF JE IN! 

Geef hierin jouw voorkeur aan van datum. Schrijf je snel in want: vol = vol. 

 

( meer informatie volgt )

 

Persoonlijke rondleiding:

 

Ga jij naar het VO en ben jij benieuwd naar onze school? Wil jij graag een rondleiding en sfeer proeven op de Leon van Gelder? Dit kan.   

Meld je aan en wij zorgen ervoor dat jij onze school kan komen bekijken. Neem contact op via info@leonvangelder.nl of bel: 050-3210625

Digitale voorlichting

Onze website geeft veel informatie over onze school. Ouders die op zoek zijn naar vervolgonderwijs voor hun kind kunnen daarnaast ook terecht op scholenmarktgroningen.nl In de periode van 16 t/m 25 november geeft onze school voorlichtingen in de vorm van webinars via de site van de scholenmarkt. Deze digitale bijeenkomsten geven een goed beeld van onze school.


icoon
FAQ
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties