logo

Loting op Leon van Gelder voor schooljaar 2022-2023

22 maart 2022

Voor leerlingen die Leon van Gelder als 1e voorkeur hebben aangegeven bij hun aanmelding voor leerjaar 1 hoeven wij niet te loten. Zij zullen zo spoedig mogelijk horen of zij geplaatst zijn.

Voor leerlingen die in 2022-2023 naar de eerste klas gaan en Leon van Gelder als 2e voorkeur hebben aangegeven, moet dit helaas wel.

Veel aanmeldingen

Net als u hebben ook veel andere ouders/verzorgers hun kind aangemeld voor onze school. Het liefst bieden we natuurlijk elke leerling die zich heeft aangemeld een plek. Helaas hebben we voor de aanmeldingen voor leerjaar 1 met 2e voorkeur voor de Leon van niet voldoende plekken beschikbaar.

 

Loting

Vanwege het aantal aanmeldingen en de beschikbare plekken, moeten we in deze groep verplicht loten. De loting wordt uitgevoerd door een onafhankelijke notaris en vindt plaats op donderdag 24 maart 2022.

 

Ouders/verzorgers van leerlingen die zijn aangemeld voor leerjaar 1 met 2e voorkeur voor de Leon van Gelder hebben op 18 maart een mail ontvangen met meer informatie over de loting.

 

Altijd plek binnen Openbaar Onderwijs Groningen

Natuurlijk hadden we het liefst alle leerlingen welkom geheten op onze school. Dat lukt helaas niet, maar we doen er alles aan om u en uw kind goed te begeleiden naar een andere fijne plek voor het volgen van voortgezet onderwijs (VO). Samen met alle VO-scholen van Openbaar Onderwijs Groningen zetten we ons hier voor in.

Documenten
aanmeldingen jaar 1 met 2e voorkeur Leon van Gelder
icoon
FAQ
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties
instagram twitter facebook youtube