logo

Geen loting voor leerjaar 1

11 januari 2023

Geen loting op de Leon van Gelder schooljaar 2023-2024

Na 15 maart 2023 is de termijn van aanmelding voor alle scholen in het voortgezet onderwijs (VO) in de stad Groningen gesloten. We zijn blij met het aantal leerlingen dat is aangemeld bij de Leon van Gelder. Hartelijk dank voor uw vertrouwen.

Voldoende plekken voor alle aanmeldingen

We hebben op dit moment voldoende plekken voor alle aanmeldingen. Op onze school is geen loting nodig. We heten onze nieuwe leerlingen van harte welkom op onze school!

 

Heb jij de Leon van Gelder als tweede keuze opgegeven en wil 

jij alsnog voor ons kiezen? Neem dan contact met ons op!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lees hieronder over de Leon van Gelder:

Onderstaand artikel is geschreven door onze rector: Saskia Wiegant. Het stuk is gepubliceerd in het vakblad voor VO, Van Twaalf tot Achttien. 

Artikel van 12 tot 18

Les krijgen over film. 

Saskia Wiegant en docent Elroy Gramsbergen vertellen over een mooie plek die film inneemt op onze school. Lees hieronder hoe wij dit aanpakken.

https://filmeducatie.nl/inspiratie/film-leon-van-gelder

Hulp nodig?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van de digitale aanmelding kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360. Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met de school via 050-3210625.

 

 

Leon van Gelder is binnen Openbaar Onderwijs Groningen onderdeel van Reitdiep College, school voor atheneum, havo, tl, kb en bb.

 

icoon
FAQ
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties
instagram twitter facebook youtube